lördag 14 maj 2011

Egotripp på Öland

Lite barnsligt kanske det är. Men va fasen, låt gå för det då. I går kväll kom en av mina kompisar hemifrån Örebro på besök hit till Kalmar och med sig hade han en kasse kläder. Cykelradions teamkläder.
Jag hade ju gillat det jag såg redan av Adamsons bilder men i levande livet var de allt lite läckrare ändå. Inte minst tack vare en del små sköna detaljer som nog inte syns så bra på bild ;-)

Hursomhelst, vi bestämde oss för att fixa en riktig fotosession på Öland, förutsatt att lördagsvädret skulle vara någotsånär bra. Vilket det sedan faktiskt visade sig vara, varpå vi lastade bilen med en st cykel, en nydressad cyklist och en kamera med tomt minneskort.

Någonstans på södra Ölands östra kant hittade vi en smal liten väg som vi direkt utsåg till rätt plats för vår expedition. Sedan var det bara att sätta igång. Jag cyklade fram och tillbaka, samtidigt som min polare Björn kravlade omkring i diket och fotade. När vi sedan satt i bilen och körde tillbaka var det inte utan att jag kände mig rätt nöjd när jag såg några av bilderna. Och nu när jag pillat lite med dem i datorn känner jag mig ännu lite nöjdare och samtidigt galet cykelsugen. Om inte annat för att min form ska matcha kläderna. De känns nämligen betydligt snabbare än jag!




onsdag 11 maj 2011

Snyggaste cykeltröjan!

Vi hade pratat om det några gånger. Att det skulle vara fränt att ta fram en egen tröja. En CYKELRADIO-tröja.
Anders, som har ett visst rykte att leva upp till när det gäller snits och stil, gick loss i datorns digitala målarlåda och levererade snabbt och lätt ett riktigt läckert förslag.
Sportklädestillverkaren Kalas nappade på idén (TACK!) och efter några vändor med korrektur mellan oss på CYKELRADION.se och deras designers var det bara att trycka på knappen och säga kör!

Och nu har kläderna kommit. Anders har redan hunnit ut på en provkörning (rapport kommer i nästa program) medan jag får stilla mig några dagar ytterligare innan jag kommer hem till Örebro igen.
Men den som väntar på något gott...
Under tiden kan jag ju alltid kolla på bilden. Bilden som visar hur riktigt snygga jobbarkläder bör se ut!