måndag 28 maj 2007

cykelklubben.se

Hade tänkt att sticka ut på en tur ikväll... men vädret började likna ankskit (eller nåt) och jag kände mig så vansinnigt trött helt plötsligt. Så det bidde ingenting... men i morgon, då...
Under tiden som jag gjorde ingenting så passade jag på att cykla en sväng på nätet. Efter en himla massa korsvägar hit och dit så hittade jag fram till cykelklubben.se.
Jag kollade runt lite och bestämde mig sedan för att bli medlem...

Mina fem veckors exil här i Kalmar sjunger nu verkligen på sista versen. Studenterna laddar inför sommarledigheten och jag laddar inför kursavslutningen med att rätta tentor. Ska verkligen försöka hinna med det allra mesta innan jag är tillbaka hemma och det vanliga jobbet igen.

För nu längtar jag efter att kunna dra iväg på alla rundor jag prickat in i fantasin, när jag har suttit inregnad/inblåst/fotbollstittad/långpendlad/studentpubsfestad eller allt vad det har varit som hållit mig borta från sadel och bockstyre.

Näe, jag har inte ens hunnit titta mer än på ett par etapper på Girot. Bara det är ju skandalöst. Men cykeln är snyggt lutad mot öppna spisen i vardagsrummet här i mitt tillfälliga boende ute på Ängö...