onsdag 23 juli 2008

Seeeegt!

Att sommarförkylningar inte är att leka med, är ju ett känt faktum. Frågan är vilka förkylningar man kan leka med alls? Jag vet att det är klyschvarning på att påstå att man har fått en ovanligt svår och segdragen förkylning på halsen, men jag har faktiskt råkat ut för det. En ovanligt svår och utdragen förkylning, alltså.

Började med allmän dassighet förra söndagen (jag trodde att det var matbrist) för att sedan slå till och bli till en till regelrätt dyngförkylning med halsont och huvudvärk.

Efter en dryg veckas liv på sparlåga så hade jag planerat att ta en första, återställande cykeltur i går. Det blev ju inget med den saken. Istället så tog vi oss en angenäm sittning på balkongen med grillning och en kall öl.

Det får bli en sväng i dag istället. Ska bara följa TdF-cyklisternas vederemödor upp till Alpe d´Huez först ;-)



söndag 20 juli 2008

Nu hettar det till!

Äntligen har touren nått alperna! Det är nu det börjar liksom... och även slutar för en del. Dagens etapp var en riktig höjdare. Skönt faktiskt att det ösregnade utanför den egna tv-rutan så pass rejält som det gjorde. Inga problem med att prioritera tv-soffan framför något annat!

Kul att se att det rör sig lite på enkäten om tour-intresset bland mina bloggläsare. Föga förvånande leder det alternativet som leder...

Själv känner jag för första gången sedan förkylningen bröt ut att jag nog kommer att överleva. Om det inte blir alltför tokigt väder i morgon, smyger jag ut på en första rehab-runda. Jag gör med andra ord som proffsen, cyklar på vilodagen!